Nieuws

Mei, de drukste maand van het jaar

De laatste weken zijn we bij heel veel evenementen in Assen en daarbuiten aanwezig geweest voor de fotografie. Da laatste week waren we zelfs niet één dag thuis. De bestellingen kunnen daardoor iets later verstuurd worden als je normaal gesproken van ons gewend bent. Sorry voor de vertraging en we hopen je foto’s snel te versturen en je weer snel op het circuit terug te zien.

Die Mai-Monat ist immer voll mit veranstaltungen aber die letzte Woche war sehr voll. Wir versuchen die bestellte Bilder schnellst wie möglich zu verschicken aber es kann etwas langer dauern als anders. Entschuldige für die Aufenthalt und wir bitten um Verständnis.

Wegrace in Nederland 2016, het naslagwerk is weer klaar!

Er is de laatste maanden hard gewerkt aan het boek ‘Wegrace in Nederland 2016’ met een mooi overzicht over het wegraceseizoen 2016. Het boek is weer heel dik geworden, 256 pagina’s groot met veel fotowerk van Ad Kievit en Mariska Grob en alle klassementen van ONK-, OWCup-, brommerrace- en 3D Cupklassen. Het behandelt alle ONK klassen, OWCup, IRRC, 3D Cup en brommerracen en verder is er aandacht voor belevenissen van Nederlanders in buitenlandse competities. Het boek ligt klaar. Leuk natuurlijk om zo’n boek te hebben. Als je het boek wilt hebben, dan kun je het bestellen voor € 25,00 en € 4,00 portokosten. Maak dat bedrag over op bankrekening NL84 RABO 0102 6589 78 tnv Wegrace Info-Kievit en stuur een mailtje met je adresgegevens. Als je meer boeken tegelijkertijd bestelt betalen wij een deel of de gehele portokosten!
Voor één boek ben je € 29,00 kwijt, twee boeken krijg je thuis voor € 55,00 en drie voor € 79,00. Vier boeken sturen we toe voor 100,00 precies!
Op verzoek kun je ook een BTW rekening krijgen.
Natuurlijk zijn we ook bij de races weer aanwezig. Daar kun je natuurlijk ook boeken kopen.

Nieuwe website

De nieuwe website is van start gegaan. Wij denken veel overzichtelijker dan de vorige site waarmee het zoeken aanzienlijk eenvoudiger is. Vrijwel alle foto’s die we het afgelopen jaar hebben gemaakt kun je terugvinden op de site. De laatste albums worden in de komende dagen geladen. Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje en we reageren zo spoedig mogelijk.

Eerste VRO-training in Lelystad van 2017

19 maart: De eerste KNMV VRO training van het jaar werd gehouden in Lelystad. ’s Morgens met een buitje, ’s middags met een droge baan. Het was de eerste training van dit jaar en het is tevens het laatste jaar dat er op Lelystad wordt gereden. De uitbreiding van het vliegveld zorgt ervoor dat de baan moet verdwijnen aan het eind van 2017.